Tradicionalni foto štandovi na vjenčanjima su dobar način za mladence da zabave svoje goste, a mi smo podigli tu zabavu na viši nivo sa našim MagicMirror™ foto štandom.

Ovo očaravajuće ogledalo ne zahtjeva nikakvo održavanje, i zauzima veoma mali prostor na mjestu Vašeg događaja.

Sve u vezi s ogledalom tokom događaja je naša briga, vi samo izaberite ukoliko želite neki od dodataka, a mi ćemo se potruditi da doprinesemo da Vaš događaj bude zaista drugačiji.

Rekviziti su popularni među našim mladencima I njihovim gostima, jer im dopuštaju eksperimentiranje sa različitim izgledom, tako da se gosti obično uslikavaju više puta.

Uz crveni tepih, koji može doprinijeti još elegantnijem izgledu ogledala, još jedan u nizu dodataka koje nudimo je Guest book, u koji možemo svaku sliku koja se napravi tokom Vašeg događaja nalijepiti i dati gostima priliku da se potpišu ili napišu nešto ispod.

Uključeno u osnovni paket

3 HOURS RUN TIME

Ovo ne uključuje vrijeme postavke(MagicMirror ™ se postavlja vrlo lako i za manje od 10 minuta). Drugim riječima, 3 sata predstavlja vrijeme koliko ćete Vaši gosti i Vi imati ogledalo na raspolaganju. Ukoliko imate potrebu za produženjem ili neki drugi zahtev, izaći ćemo Vam u susret.

REKVIZITI ZA SLIKANJE

MagicMirror™ i rekviziti idu sjajno jedno uz drugo, tako da nudimo veliki izbor šešira, perika, naočala i ostalih rekvizita. Imate specijalne želje u vezi sa izgledom rekvizita? Obavijestite nas tokom bookiranja i zajedno ćemo osmisliti najljepši izgled.

UNLIMITED PRINTS

Nitko ne voli ograničenja, pa tako ni mi nismo osjećali potrebu da limitiramo broj fotografija. Neka se Vaši gosti slikaju koliko god žele. Fotografije se printaju u dimenziji 10x15cm.

PROFESIONALNI ASISTENT

Osigurat ćemo obučenog asistenta tokom trajanja vašeg najma. Asistent će biti tu da osigura besprijekorno funkcioniranje ogledala, i biti na raspolaganju za bilo koja pitanja ili želje Vaših gostiju.

PERSONALIZIRANE FOTOGRAFIJE

Želite logo firme ili određeni natpis ili imena na fotografiji? Nema problema, jer ćemo to vrlo rado učiniti za Vas bez dodatnih troškova. Možemo i smisliti odgovarajući dizajn za Vašu zabavu.

DIGITALNE KOPIJE

Nakon događaja, ukoliko želite, uz digitalne kopije koje dobijate u vidu online galerije sa šifrom, dat ćemo Vam i usb sa svim napravljenim fotografijama tokom Vašeg vjenčanja, proslave, rođendana…

Galerija